logo

daar zit muziek in

  • eerste schetsplan voor de vergroting van de ontmoetingsruimte en de verbinding met de tuin
  • eerste schetsplan voor de vergroting van de ontmoetingsruimte en de verbinding met de tuin
vertrekpunt
De muziekschool is gehuisvest in een prachtig monumentaal pand aan de Bachstraat dat eind jaren dertig van de vorige eeuw gebouwd is door architect P. Vorkink. Het is onderdeel van het plan Zuid van Berlage, met de kenmerkende baksteen architectuurstijl Amsterdamse School.



msAZ plattegrond msAZ foto bestaand

Het bestuur van de school wil graag de entree verbeteren. Die mag wat laagdrempeliger en opener. De balie toont wat formeel. Verder is de wachtruimte te klein en zou die klanten meer moeten bieden qua beleving en comfort. De ambitie is het verbeteren van de rol van de muziekschool als ontmoetingsplek voor de buurt.

meer volgt snel

samenwerking

i.s.m. Robert Paimans van O4NE

  • Share