logo

werkwijze

maatwerk als passie

Architectenbureau tailorD laat zich graag verleiden door de wensen en ideeën van de bouwheer of -vrouw. tailorD heeft geen vooringenomen standpunt vanuit architectuur en probeert zich geen vaste stijl aan te meten. Het is juist leuk en uitdagend om te kijken waar je samen met een opdrachtgever uitkomt. tailorD vertaalt dat in een mooie architectuur, passend bij de vraag en passend op de plek.

De beste oplossing ontstaat meestal sámen en is dan vanzelf uniek.

efficiënte samenwerking

tailorD werkt in verbanden met andere architecten. Samenwerken is een meerwaarde. Meer plezier, een beter resultaat en meer waarde voor de klant.
Het is prettig om te kaatsen met een collega en kennis te bundelen. Het werkt professioneel om de pieken in elkaars werk te kunnen opvangen en een hoge processnelheid te kunnen garanderen aan een opdrachtgever.

tailorD blijft altijd het gezicht voor de klant en daarmee behoudt een opdrachtgever de voordelen van een klein bureau. Als eerste zijn de bedrijfskosten laag en dat merkt hij aan de prijs; ten tweede is er maar één persoon die – met en voor de klant – het project van A tot Z verzorgt.

Bureaus waar tailorD mee samenwerkt zijn KDEarchitecten, MvKarchitect, VanVorm, O4NE. Voor elk project is andere expertise en ervaring complementair.

Zo betaalt een opdrachtgever alleen voor de kennis die er voor het project nodig is.

duurzaam met verstand van zaken

tailorD ontwerpt gebouwen die duurzaam zijn. Duurzaam in de tijd én ecologisch duurzaam. Duurzaam is niet meer heel bijzonder, duurzaam bouwen is common sense en wordt de nieuwe standaard. Wil een opdrachtgever een stapje verder, of zelfs een state-of-the-art duurzaam gebouw, dan staat tailorD ervaren, bevlogen en enthousiast klaar om dat in de steigers te krijgen.

Met tailorD is de kennis aan boord en het project klaar voor de toekomst.

Kijk eens bij het project Folio hoe de bewoners lachend de stijgende energieprijzen gadeslaan: hun huis heeft een eigen energiezuinige verwarming en heeft geen nuts-aansluiting hiervoor. https://tailord.nl/project/folio/ en scroll-down naar beneden.

Cradle-to-Cradle gecertificeerd

LinkedIn
Instagram
YouTube