logo

referenties

 • Ik heb Evelien leren kennen als een gedreven vakvrouw. Evelien is niet alleen in staat om een goed gebouw te ontwerpen, maar vooral is ze in staat om te luisteren naar gebruikers van een gebouw. Door de wensen van gebruikers goed te vertalen naar een ontwerp ontstaat er een gebouw dat gedragen wordt door alle partijen, en waarin iedereen zich thuis voelt. Vooral dankzij de inspanning van Evelien zal er in de wijk Brukske te Venray binnenkort een prachtig Multifunctioneel Centrum worden gebouwd. Ik kan Evelien aan iedereen aanbevelen als architect.
  testimonial-image
  senior vastgoed ontwikkelaarJohn GiesenWonen Limburg Vastgoedontwikkeling

 • I have got to know Evelien as a highly efficient, driven and pleasant colleague (at the time at RAU). Her solutions were based on knowledge, economic insight and creativity. She managed several highly complex projects and led them with delicacy and diplomatic tact to a successful end. After all a very professional person you can work together with great fun.
  testimonial-image
  architect-directeurThomas BöglLIAG architecten en bouwadviseurs

 • Ik heb Evelien leren kennen als iemand die in staat is het ontwerpproces vanuit het perspectief van de gebruikers en de opdrachtgever vorm te geven. Zij kan uitstekend omgaan met meerdere belanghebbenden en weet hun opvattingen te verbinden. Bij de presentatie van de wijze waarop zij de soms tegenstrijdige wensen had vorm gegeven werden de betrokkenen steeds op een positieve en inspirerende manier verrast. Hierdoor ontstond een breed draagvlak en kon het ontwerpproces in een hoog tempo verlopen. Dankzij de professionele en persoonlijke kwaliteiten van Evelien is inmiddels een zeer aantrekkelijk woon- en leefproject in de zorg gerealiseerd in Bennekom. De woningen voor zelfstandig en kleinschalig groepswonen zijn ingebed in een belevingsrijke sociale omgeving en de benodigde zorg is -mede dankzij het gebruik van moderne technologie- op een persoonlijke, doelmatige en effectieve manier te leveren.
  testimonial-image
  directeur (indertijd)Herman van Leeuwenzorgorganisatie Opella

 • Uitdrukkelijke aanbeveling: In de jaren dat zij bij SoetersVanEldonk werkte aan stedebouwkundige en architectonische projecten heeft Evelien Rodenburg laten zien een gedreven en doortastende medewerker te zijn. Toen ze ons verliet om zich verder te ontwikkelen in een internationaal opererend Amerikaans bureau, vestiging London, was het voor SoetersVanEldonk jammer zo'n ambitieuze medewerker te verliezen, maar kon het tegelijkertijd worden beschouwd als een uiting van onafhankelijk denken, moed en ambitie. Wij waarderen haar zeer en koesteren onze relatie.
  testimonial-image
  architect-directeurSjoerd SoetersSoeters Van Eldonk architecten

 • I worked closely with Evelien Rodenburg in my capacity as Technical Manager at Rafael Vinoly Architects. Evelien was project architect on Mahler 4, a 25 storey, 32300 m2, €40M development as part of Amsterdam’s new Zuidas district. Together we developed Rafael’s initial design, detailed and successfully delivered the building with a small team of assistants, modelmakers and consultants. Construction was undertaken jointly with Amsterdam-based co-architects OZP and a Dutch consultant team. Evelien was instrumental in ensuring that this process was conducted in a positive spirit of cooperation, her professional attitude, sense of humour and tenacity made the job one of the least problematic that I have worked on.
  testimonial-image
  partner architectRob HearnePartington & Partners
LinkedIn
Instagram
YouTube